Egy modern férfi számára nem mindegy, hogy miben jelenik meg!

A Legyferfi.hu egy divat web shop melyel minden férfi divatban marad. Trendi ruhákat talál, fejtől-talpig, alkalmi viseletre, de hivatalos alkalmakra is. Termézsetes a kiegészítők kínalata-melyek nélkülözhetetlenek egy tökéltes megjelenéshez. Különböző stílusok széles választékát találja kínalatunkban-  melyet mindenki számára megfizethető ár jellemzi. Követjük a divat trendeket, és naponta újdonságokkal látjuk el Önöket. Ha olyan eredeti darabokat keres, amelyeket máshol nem talál meg - akkor a megfelelő címen jár, csak válasszon!

A történetünk 2013 -ban kezdődött, mikor a Buďchlap!-márkanév jelent meg Szlovákiában, amely megegyezik a magyar Legyferfi-vel! Termézsetes dolog, hogy a márka mögött egy férfi áll :) A fő célunk  férfiak ruhatára újjáéĺesztése új, nem mindennapi darabokkal. És mivel úgy gondoljuk, hogy a stílus nem a pénz kérdése-így a Legyferfi.hu kezdeteinktől olyan divatos darabokat talál, amelyek nem fogják túlterhelni a pénztárcáját. Eredetileg kis- két alkalmazottal rendelkező vállalatról nőttünk jelenlegi 9-tagú fiatal csapatává közép Szlovákiában, amely egyedi férfias divatot varázsol minden férfi ruhatárába. Mivel a határ nem jelent problémát számunkra, termékeink a szlovák és a magyar utcákon túl a Cseh Köztársaságban és Szlovéniában is elnyerték a modern férfiak bizalmát.

 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 GAZDAG KÍNÁLAT
Gondoskodunk arról, hogy mindent megtaláljon "egy tető alatt", amihez szüksége van. Kollekciónkat úgy alakítottuk ki, hogy széleskörű választékot nyújtson bárki számára. Megtalálható nálunk  több mint  5000 ruhadarab -és folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Figyelemmel kísérjük ügyfeleink érdeklődését így a legkelendőbb modellek raktáron találhatóak.
 
  GYORS KÉZBESÍTÉS
Igyekszünk a megrendelt darabokat a lehető leggyorsabban kiszállítani Önökhöz. A raktáron lévő árut a megrendelés kézhezvételétől számított 48 órán belül szállítjuk ki. A szállítóknál elérhető termékeket a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kézbesítjük.
 
  INGYENES SZÁLLÍTÁS
33.000,-Ft feletti vásárlás esetén nem számítjuk fel a postaköltséget- a szállítási díjat mi álljuk!
 
  ÜGYFÉLKÖZPONT
Bármilyen kérdéssel, kéréssel bátran forduljon hozzánk. Itt vagyunk az Ön számára! Segítünk, tanácsot adunk, problémat megoldunk.
 
  14 NAPOS CSERE ÉS PÉNZ VISSZA TÉRÍTÉSI GARANCIA
Mit tegyek ha a megrendelt termék nem megfelelő, vagy nem nyeri el tetszésemet? Minden ügyfélnek joga van a megvásárolt áru visszaküldésére a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül. Vagy kicseréljük, vagy vissza utaljuk a termék összegét.
 
  148 578 ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
Elégedett vásárlóink véleményei alapján tudjuk, hogy megbízható e-üzlet vagyunk számukra, sokéves tapasztalattal a férfi divat területén.