5 minút čítania, Matej Podstavek 11. 03. 2019

2019 már nagyban elkezdődött, de te még nem ismered az év legnagyobb trendjeit?Semmi baj, összefoglalónkból pontosan megtudhatod, hogy mibe érdemes befektetni ésmelyek azok a darabok, amiknek jobb, hogyha búcsút intesz.

Mit vegyél:

1. Világoskék farmer

A farmer soha se megy ki a divatból, kényelmes és mindennel tökéletesen összeillik, szóval, ha éppen egy új farmer vásárlásán gondolkozol, én mindenképpen egy világos darabra szavaznék.

2. Pufikabát

Igaz már február van, de esett már hó márciusban és nyáron is felmehetünk a hegyekbe, szóval egy megbízható pufikabát mindig jól jön. Szóval, ha nincs akkor épen itt az ideje annak, hogy legyen egy vagy talán kettő is.

3. Hasi-tasi

Bár elsőre lehet egy kicsit meglepőnek tűnik, a hasi-tasi újra hódit. Viszont fontos megjegyezni, hogy a hasi-tasi, csak akkor trendi, ha jól viselik. Leginkább egy laza szetthez ajánlott és semmi képen sem a hason viseljük inkább, úgy, mint egy válltáskát. Valamint, ha már válltáskák, idén ők is nagyon trendik.

4. Zsebek, zsebek, zsebek

Minél több zseb annál jobb. Lehetőleg legyenek nagyok és feltűnőek. Ez a trend lényegében ennyi, csak egy kicsi plusz, amitől egyből trendi leszel. Érdemes kipróbálni.

5. Minták

Ha szeretsz feltűnő lenni, nem kell beérned a zsebekkel, mert idén minden minta menő! Csikós, állatmintás, kockás, akármi. Sőt felvehetsz akár egy mintás zsebes kabátot is. Legyél merész! Itt az idő, hogy kipróbálj valami újat.

6. Élénk színek

Ha igazán merész vagy, akkor ennek tetejére még jöhetnek az élénk színek is, csak, mint az előző két esetben itt is csak a képzeleted szabhat határt. Találj színeket, amik illenek a tavaszhoz és máris sokkal közelebbnek fogod érezni a jó időt!

7. Barokk téma

A legfontosabb eleme az arany díszítés, ezen kívül, ahogy a barokkra stílusra is mondani szokták a több, mindig több. De nagyon fontos, hogy egy túl diszitett darab mellé ne válaszunk egy másik túl diszitett darabot, mert, ha még egy bizonyos darabon még a több több is, egy teljes szettben nem biztos, hogy azt a hatást érjük el, amit szeretnénk.

8. Western téma

Ha nem vagy oda a barokk téma csillogásért, akkor itt egy másik trend, ami lehet, hogy jobban befog jönni a Western téma. Itt az ideje, hogy előhozd a benned élő cowboyt, akár egy kiegészítővel, akár egy farmerrel.

9. Edzőcipő

Valószínűleg neked is van egy a szekrényedben és ez a trend nem megy sehová. Egy edzőcipő hidd el, neked is jó társad lesz. Olyan, mint egy jó farmer csodálatos módon, szinte mindenhez tökéletesen passzol.

Minek ints búcsút:

1. Feszülős nadrágok

Akár legyen farmer vagy egy öltönynadrág a feszülős darabok ideje lejárt. Helyettük inkább keres valami bővebb szabásút, ezek is mindennel ugyanolyan jól mutatnak, sőt lehet még jobban is.

2. Lecipzározható nadrág

Lehet, hogy praktikus, de nem. Egyszerűen csak nem.

3. Fedora kalap

Öltönnyel talán. Egy sima laza szettel soha és semmiképpen és ne is gondoljunk arra milyen lenne egy lecipzározható nadrággal... Ezek lennének 2019 trendjei és azok a darabok, amiket, jobb, ha elfejtesz. DE ezek csak trendek jönnek és mennek mindig viseld azt, ami neked tetszik, ez csak egy útmutató.

Mindig legyél önmagad és akkor fogsz a lehető legjobban kinézni. Remélem ez a rövid összefoglaló segített neked, hogy mik az új trendek és melyek azok a darabok, amiket jobb elfejteni.

Vásárlásra fel!