5 minút čítania, Matej Podstavek 24. 04. 2019

A nyári hónapok közeledtével legtöbben már a nyaralásunkat és utazásainkat tervezgetjük. Nem csak az uticélokat és programokat kell ilyenkor megtervezni, hanem az öltözékünket is. Attól még, hogy egy üdülővárosba tartunk, több mindenre kell gondolni mint csak a flip-flopra és az úszónadrágra.

A nyaralás a kikapcsolódásról szól, de nem szabad megelégedni egy elnyűtt szabadidő szettel. Amikor a nap végén beülünk egy étterembe vagy elmegyünk egy szórakozóhelyre, ugyanolyan fontos a megjelenésünk mintha ezt a saját városunkban tennénk, tehát nincs “lazsálás” a nyaralás alatt sem. A divat nem alszik.

Megéri minél előbb felfrissíteni a ruhatárunkat - a tavalyi ingek, nadrágok, pólók nem biztos hogy idén is ugyan olyan jól állnak majd. Ugyanakkor, nem csak a vakáció alatt hordhatjuk ezeket a darabokat, akár már azonnal beleépíthetjük megjelenésünkbe, ha tudjuk hogyan kell.

Az öltözékünk jelentős hatással van a gondolkodásmódunkra és kedvünkre. Azzal, hogy beillesztjük a nyaralásra szánt ruhákat a mindennapok összeállításaiba, felfrissítjük a stílusunkat és jobban is érezhetjük magunkat.

Ebből a cikkből meríthetsz ötleteket. Abban is segítünk, mit vegyél fel a szóban forgó vakációra, illetve hogy miként hordhatod ezeket a darabokat akár most is.

Mintás Ingek

A különböző mintás ingek, egy jó rövidnadrággal párosítva remekül festenek az üdülővárosokban. Olyan alkalmakra remek választás, amikor a part mentén tervezünk kikapcsolódni, de az úszás nincs tervben. Kirándulásra vagy esetleg egy hajóútra lenne ideális.

Itt nem a sztereotipikus neon színű, bő, virágmintás Hawaii stílusú ingekre gondolunk, amikből mindig megjelenik néhány a 80-as éveket idéző filmekben. Inkább a modernebb, szűkebb szabású, hosszú ujjú ingekről van szó, amelyek színes és frissítő de mégsem giccses mintákkal lettek ellátva.

Egy jó választás ez a Babilon Piros Mintás Ing, ami nem hivalkodó de mégis kitűnik a tömegből.

BABILON PIROS MINTÁS ING

Hogyan viseld már most?

Egy sötétkék zakóval és hozzá illő nadrággal együtt már most is hordható olyankor, amikor az illem nem kíván formálisabb megjelenést.

Rövidnadrág

A rövidnadrág elengedhetetlen része a vakációs ruhatárnak. Az érdekesebb ingek, illetve a pólóingek mellé tökéletes társítás, és amikor nyaralni megy az ember, csak ritkán találhatja magát olyan helyzetekben ahol nem illendő viselet.

Persze rövidnadrág és rövidnadrág közt is van különbség. Nem ajánljuk a bő, térd alá érő cargo jellegű rövidnadrágokat illetve a farmer sortokat sem. Egy sokkal jobb választás lenne ez a Divatos Kamel Színű Rövid Nadrág, ami sokféle inghez vagy ingpólóhoz passzolna.

DIVATOS KAMEL SZÍNŰ RÖVID NADRÁGHogyan viseld már most?

Hétvégéken, kültéri programokon vagy hasonló kötetlen időtöltés alkalmából kiváló viselet.

Fehér Póló

Egy fehér póló?” gondolod magadban most épp. Igaz, ez nem éppen rakétatudomány, de pontosan az egyszerűsége miatt szokták az emberek elfelejteni. Önmagában, vagy akár egy kigombolt ing alá remek választás és egy tökéletesen univerzális darab amit majdnem mindenhová felvehetsz.

EGYSZÍNŰ SIMA FEHÉR RÖVID UJJÚ PÓLÓ OZONEEHogyan viseld már most?

Nagyjából bárhogyan.

Nem kell túlgondolni a vakációs öltözékünket. Mint a cikkben láthattad, könnyűszerrel össze lehet hozni stílusos de mégis kellően laza outfitet a nyári kiruccanásaink alkalmából, amit akár a nyaralás előtt és után is kihasználhatunk.